rundtomsklerose

rundtomsklerose

Om denne blog

Jeg vil via denne blog dele nyheder, erfaringer og overvejelser om sklerose og relaterede emner med dig.

For at kunne skrive en kommentar skal du tilføjes som bruger; send mig din e-mail adresse, hvis du ønsker dét. Brugere kan logge sig ind med deres e-mail adresse og adgangskoden: rundtomsklerose. Når du klikker på den lillebitte, sorte trekant til højre for "Husk mig", kommer du ind. Den findes i højre spalte under listen over tidligere indlæg, så scrol ned.

20. Så meget for de fine ord!

rundt om skleroseOprettet af Anne-Kirsten Brønserud tir, april 23, 2013 13:31:44

Debatten om plejehjemsforhold for mennesker med sklerose kører stadig i Fyens Stiftstidende; den 21.4.13 omhandler forsiden samt side 4 og 5 sagen.

I modsætning til andre store kommuner anbringer Odense kommune mennesker med sklerose på almindelige plejehjem blandt gamle og demente.

Man kan læse, at ”Trods sit svære fysiske handicap med fremadskreden sklerose har 37-årige Jacob Christensen planer om at skifte sin plejebolig på Frederiksbroen Plejecenter ud med egen bolig og omfattende assistance fra hjemmeplejen.” Hans beslutning viser, hvor megen praksis der er bag myndighedernes fine ord om at ”imødekomme borgernes behov” på plejehjemmene.

Chefen for Ældre- og Handicapforvaltningen skriver ellers : ”I Odense kommune arbejder vi benhårdt for at give den enkelte borger bedst mulig støtte i forhold til at kunne leve et meningsfuldt hverdagsliv.” (læserbrev i Fyens Stiftstidende 13.4.13)

Rådmand Jane Jegind (V) fra Ældre- og Handicapforvaltningen udtaler: ”Vi skal være gode til hele tiden at følge op med en individuel dialog om, hvordan vi som kommune bedst hjælper den pågældende borger med at opfylde dennes ønsker og drømme.” (interview i Fyens Stiftstidende, 21.4.13)

Men Jacob Christensen kunne altså ikke få sine ønsker opfyldt på et odenseansk plejehjem!


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Nadeem fre, november 25, 2016 05:24:04

Her er min historie. stor hen

Min kone blev diagnosticeret med kræft, (før jeg lærte Rick Simpsons olie / anerkendt Sikringsorganisation) hospitalet sagde at gøre kemoterapi og strålebehandling. hun gjorde... og gik igennem en masse... men ingen kur, efter et stykke tid lægerne sagde kræft breder sig og vi kunne kigge efter alternativer. Jeg søgte på internettet og fandt ud af, om olie... spurgte en masse spørgsmål... set videoer osv... vi gjort olien os selv men det kunne ikke bare arbejder vi gjorde mere skade end gavn og kræft der stadig spredning, jeg søgte flere på internettet fandt jeg et vidnesbyrd om, hvordan en dame fik olie via en email, ricksimpsoncannabisoil96@gmail.com straks kopieres e-mail: Jeg skrev til denne meget email ricksimpsoncannabisoil96@gmail.com og i en time senere fik jeg et svar tilbage spørge mig nogle få spørgsmål , og oplyste mig på hvordan for at få olien i den næste 48hours, jeg placeret min ordre og i den næste 48hours medicin olien kom til os. umiddelbart min kone begyndte at bruge olie, det blevet to måneder nu, da min kone har brugt medicin olie og kræft problemerne er væk denne kendsgerning blev præciseret af lægen.

Jeg sætter op denne stykke af vidnesbyrd af hensyn til dem en gang hvem savn indeværende olie venligst ikke dø i stilhed der er en kur mod din kræft i dag e-mail: ricksimpsoncannabisoil96@gmail.com og få olien.

Oprettet af Knud B Arildsen tir, april 23, 2013 14:09:16

Jeg kan kun gi dig ret _ de arbejder stenhårdt men i praksis er det intet bevendt.